Me eerste ervaring met een vrouw hebben.

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Barendrecht, Zuid-Holland

Hallo vrouwen,
ik zet deze advertentie er neer omdat ik een eerste ervaring wil gaan hebben met een vrouw. Ik dacht er wel eens aan hoe dat kan zijn, het strelen, lief en zacht voor elkaar zijn etc, maar nooit niks mee gedaan omdat ik niet weet wat ik ervan moet denken en omdat ik gewoon hetero ben en een vriend heb. Ik hoef er geen vriendin bij maar wil gewoon een keertje meemaken hoe dat is, meer niet. Ik heb het er met me vriend over gehad. Hij weet dat ik deze adv. plaats en ik mag het wel doen alleen wil hij er dan wel bij zijn zonder ons aan te raken maar alleen kijken wat ik geen probleem vind.

Ik zet niet zo maar foto’s van me gezicht op internet, maar wel van me achterkant zoals op de foto. Als je geïnteresseerd bent, kunnen we de foto’s altijd nog met elkaar uitwisselen. Ik zal wel even vertellen hoe ik eruit zie:
ik ben 19jaar en me vriend 24. We zijn allebei van Nederlandse afkomst. Ik ben slank, goed uitziend, erg verzorgd en hygiënisch. Ik ben geen opmaakpop, alleen mascara en glimmende lipjes is genoeg. Ik heb lang blond haar, donkerbruine ogen, ik ben 155cm, heb schoenmaatje 36, cup 70d, mooie ronde billen en ben altijd netjes/casual gekleed.

Degene met wie ik mijn eerste ervaring wil hebben:
Je moet bi of lesbi zijn, wel ervaring met een vrouw hebben en tussen de 21 en 24jaar zijn. Vrijgezel of bezet maakt niet uit en van Nederlandse afkomst zijn. Ook slank, goed uitziend, verzorgd en hygiënisch. Je moet geen opmaakpop zijn met lage foundation, lang haar (zwart, bruin of blond, dat maakt niet zoveel uit), tussen de 155cm en 170cm, geen grotere schoenmaat dan 38, met een b of c cup en mooie billen.

Zo ziet het ideale meisje in mijn gedachte eruit. Ik heb nogal veel eisen maar je kan het nooit allemaal hebben wat ik in me gedachte heb, dus als het er op lijkt ben ik tevreden. Als je serieus bent en denkt: ‘haar kan en wil ik wel wat ervaring bijbrengen’. Mail me dan en dan kijken we verder. Voor vragen kun je altijd mailen.

Liefs Anne.

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Slank

Ogen: Grijs

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B70

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!