Man gezicht voor trio: mmv (22-26jr)

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Hoogstraat, Noord-Brabant

Mijn vriendin en ik denken al een tijdje over een trio (MMV). We zouden het nu wel eens willen uitvoeren. Wij studeren allebei. Zij is 22 jr en ik 27 jr. We hebben allebei een slank figuur.
We zoeken een man die bij voorkeur in de buurt van Amsterdam woont, niet ouder dan 26 en niet jonger dan 22. Je moet student (dus aan een universiteit) zijn. Als je ons mailt zal ik je mailtje terugsturen met de vraag of je een foto wil toesturen. Mijn vriendin en ik bepalen aan de hand van je mail en je foto wie we uitnodigen. Als we je uitnodigen zal ik eerst alleen een afspraak met je maken zodat we alles kunnen bespreken.

We vinden het leuk als je in je email zegt wat voor ideeen je er zelf over hebt.

Let op:
– alles safe;
– geen financiele bijbedoelingen;

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Slank

Ogen: Groen

Opleiding: LBO

Haarkleur: Bruin

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: C75

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!