Lieve studente (19) zoekt man met een buikje

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Noord-Brabant, Udenhout

De titel van deze advertentie zul je misschien een beetje raar vinden, maar dat zal ik even uitleggen.Ik ben Lisa, 21 jaar, blond & slank. Stiekem heb ik de enorme fetish voor wat dikkere mannen. Ik heb zelf een lange relatie achter de rug en ben sinds kort weer single. Nu word ik enorm geil van een man met een dikke buik. Ik weet niet waar het vandaan komt maar ik wil deze stiekeme fetish eigenlijk wel verder onderzoeken!

Vandaar deze oproep.

Wat zoek ik? Een man met een buikje (hoe meer hoe beter 😉 ), tussen de 18-30.
Wat krijg jij er voor terug? Als er een klik is wil ik graag een avondje met jou samen relaxen en misschien wel wat geile dingen doen 😉

Voorwaarden:
– Ik kan NIET ontvangen, dus we zullen bij jou thuis of in een hotel moeten afspreken. Natuurlijk spreken we de 1e keer op een openbare plek af of een cafe. Je hoeft mij niets te betalen en ik betaal jou ook niet op eventuele drankjes na maar een hotel oid zijn op jou kosten.

– Reageren met een foto aub (het liefst van je lichaam + gezicht), wat info over jezelf, woonplaats en leeftijd.

– Je krijgt GEEN foto van mij dus vraag dat ook niet in je 1e mail. Als jou mail serieus genoeg op mij over komt zal ik je mijn telefoonnummer geven en eventueel later nog een foto.

– Dit is een serieuze oproep. Ik ben gewoon een studente die haar fantasien op deze manier een beetje wilt uitvoeren.

– Als het klikt ben ik zeker in voor meerdere afspraakjes!

Ik hoop op je mail en misschien tot snel 😉

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: LBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B70

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!