Leuke vent gezocht voor een (lat-)relatie

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Friesland, Tytsjerk

53-Jarige vrouw zoekt een leuke, lieve man voor een (lat-)relatie, waarbij seks best een grote rol zal spelen. Je bent tussen de 35 en 50 jaar en intiem geschoren.
Hygiëne gevraagd en geboden. Ik kan goed ontvangen, verplaatsen wil ik eventueel ook wel, maar dan alleen in mijn buurt.

Mocht het klikken, wil ik graag samen verder in een (lat-)relatie, waarbij andere dingen ook belangrijk zijn: wandelen, terrasje pakken, verliefd worden, hand in hand lopen, weekendje weg, gewoon lekker knuffelen, samen op de bank, samen eten (verwacht geen culinaire dingen), samen slapen…..maar niet samen wonen. Ik rook…..

Sta je hiervoor open, reageer dan met een leuk bericht, waarom je dit wel wat lijkt.

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!