Leuke meid gezocht

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Adegeest, Zuid-Holland

Hoi!
Ik, meid van 24, zoek een leuke dame 20-30 jaar die het ook leuk vind om samen te experimenteren. ik woon in parkstad en het lijkt me leuk een meid te leren kennen die hier in de buurt woont en die zelf ook hieraan denkt of iemand die al meer ervaren is en mij graag wegwijs zou willen maken.

Ik heb weinig ervaring, heb maar eenmaal iets met een vrouw gedaan en ik zou het graag nog eens doen.

ik ben gebonden en heb er geen probleem mee als jij dat ook bent en jouw partner hier ook van op de hoogte is.
Ben niet op zoek naar iets in de vorm van een relatie maar als het klikt dan zou sta ik open voor vast contact. Ieder zijn eigen vrijheid en blijheid natuurlijk!

Ik zou dus graag v-v doen, maar als je er voor open staat en het tussen ons allen klikt kunnen we ook m-v-v doen (geen penetratie, behalve bij mij ;))

Dus, wil jij meer van mij weten en woon je ook in parkstad/omgeving dan stuur en mailtje en dan kunnen we elkaar beter leren kennen.

Lieve groetjes

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Blauw

Opleiding: LBO

Haarkleur: Zwart

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!