Kom op! Gaan wij op date samen?

Relatiestatus: Het is ingewikkeld

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Kedichem, Utrecht

Ze zeggen wel eens dat je alles geprobeerd moet hebben in het leven, en ach nu ik toch single ben waarom zou ik het niet eens via het internet gaan proberen.Ik krijg heus wel aandacht van mannen hoor, maar nou niet het soort mannen die mij kunnen bekoren.
Ik zoek een man die meer wilt , iemand waar ik lekker tegen aan kan leunen, waar ik mij veilig bij voel en waar ik mijzelf kan zijn.
Ik ben niet het type vrouw die zich maar in laat met elke man, daarvoor heb ik te veel respect voor mijzelf.
Toch voel ik nu wel mijn klokje tikken en merk ik dat ik meer kijk naar de toekomst en ook graag een gezin zou willen stichten. Natuurlijk moet daarvoor wel eerst een stabiele basis worden opgebouwd met elkaar maar daar ben ik helemaal aan toe hoor.
Ik zoek een vrolijke man, eerlijk, oprecht en vooral heel erg lief natuurlijk.
Ik heb veel te bieden maar wil natuurlijk ook graag de liefde voelen en ontvangen van jou.
Dit is een klein beetje wie ik ben en ik hoop dat jij na het lezen van dit mij graag beter zou willen leren kennen.
Ik hoor hopelijk snel van jou, en anders in ieder geval bedankt dat je even bent komen kijken bij mij.

Liefs Rane

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Slank

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: D80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!