Kan niet wachten ben heet

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Klein-Valkenisse, Zeeland

zoek jij net als ik een spannend avontuurtje?
Dan mag jij op mij reageren,ben een down to earth (zoals ze dat noemen )type.

Ik zoek mannen,waar ik gewoon gezellig mee kan kletsen,iets eten en even lekker na willen zitten met mij,ben niet vies van om ook daarna elkaar te verwennen,dus hou jij wel van een rijpere oudere vrouw? Dan zit je bij mij goed,vindt het ontzettend leuk dat je met intresse mijn profiel even kom bekijken,ik verwacht zeker geen vaste relatie,maar sluit niks uit.

Ook al wil je gewoon een avondje met mij doorbrengen sta ik daar ook open voor,geen verplichtingen maakt het voor ons alleen maar makkelijker toch?

Nog steeds geintresseert?

Stuur mij een berichtje,dan reageer ik zo snel mogelijk.

Liefs Wiesje

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Dik

Ogen: Groen

Opleiding: Mavo

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!