Kan jij mijn leven weer compleet maken?

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Gelderland, Hupsel

Wie ben ik?
Roxanne, 33 jaar en kom uit Oss.

Het is zo dat ik ruim een jaar geleden mijn man uit eigen beweging heb verlaten.

Hij had een royale gokverslaving had en naar mijn idee moest ik snel het zinkende schip verlaten.

Ook mij heeft hij achtergelaten, met behoorlijke schulden, en tja die moesten nou eenmaal betaald worden. Dat heb ik inmiddels gedaan, en heb mijn leven weer een beetje op de rit.

En nu vind ik dat het weer tijd is om naar de toekomst te kijken.

Die ik toch in mijn hoofd samen met een man zie.

Zelf werk ik fulltime in een schoenenwinkel, en heb nog geen kinderen, mocht jij die wel hebben, dan zijn die van harte welkom.

Ik sport graag ,ben dol op dieren, vang dan ook geregeld kittens op in huis,en

zou het fijn vinden als ik iemand tref waar ik toch mijn dingetjes mee kan delen.

Xxx Roxanne

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Grijs

Opleiding: Mavo

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: E80

Geschoren: Nee

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!