Jong stel zoekt nieuwe ervaringen

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Nieuw-Gastel, Noord-Brabant

Overnachting (ook meer dagen) mogelijk.
Hopelijk heeft de foto jullie interesse gewekt.

Wij zijn een stelletje, hij 28 (1m93, 78kg), zij 26 (1m64, 55kg), we zijn op zoek naar een ander stel om leuk mee te experimenteren.

We hebben interesse in vele zaken waaronder ook bondage en rollenspellen, maar ook vele andere zaken zijn bespreekbaar.

We kunnen vrij ontvangen in Duitsland, hier hebben we een leuk huis met genoeg ruimte om gasten onder te brengen (ook voor meerdere dagen). Het huis ligt in een gebied wat bekend staat om zn wandel en fietsmogelijkheden, u bent van harte welkom om een paar dagen te blijven en hier gebruik van te maken.

Naast deze mogelijkheden in de omgeving bied het huis ook vele mogelijkheden om leuke rollenspellen te spelen en naar hartelust te experimenten met bondage.

We zoeken een leuk gezellig stel waarbij de verhouding gewicht / lengte juist is. Bij een goede klik is leeftijd geen probleem, hoewel een leuk jong stel wel de voorkeur heeft. Verder zou het geweldig zijn als jullie interesse hebben in rollenspellen, bondage en experimenteren, dit is echter geen must.

Omdat dit voor ons de eerste keer zou zijn zijn wij niet direct op zoek naar een pr, eerst meer kijken / bekeken worden en als het zo loopt komt meer vanzelf, maar daar is zeker geen garantie op.

Meer fotos van huis, omgeving en ons zijn op aanvraag beschikbaar. Mannen alleen hoeven niet te reageren, ook reacties met 1 zin krijgen hoogstens een kort antwoord.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Blauw

Opleiding: LBO

Haarkleur: Zwart

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!