Ik zoek geen saaie seks

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Limburg, Tongerlo

Hai Hai,Ik ben een leuke meid van begin 20, ik heb wel een vriend maar die bakt er helemaal niks van. Ik ben dus echt alleen op zoek naar seks. En daar bedoel ik dan niet mee erop en eraf. Dus meerdere standjes en geen 5 minuutjes seks. Kan je het niet langer volhouden dan 5 minuten, of kan je geen tweede keer. Stuur dan niks. Als je na 5 minuten weer een tweede keer kan ben ik ook tevreden. Ik zie er goed uit sport veel.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Groen

Opleiding: Havo

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!