Ik zoek een man die mij weer gelukkig kan maken

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Bi

Zoek een date in Kijkuit, Noord-Brabant

Zo, dit is helemaal nieuw voor mij om op deze manier een oproepje te plaatsen. Het is dat mijn vriendin mij hier meehelpt anders zou ik het niet durven hihi.. Zij heeft op dezelfde manier haar vriend gevonden, dus ik probeer het ook maar. En ik zie wel wat er gaat gebeuren en of ik leuke reacties krijg, vast wel he! Ik zal mij nog even kort voorstellen. Ik ben Miranda en ik ben 25 jaar oud. Ik ben al weer bijna 2 jaar vrijgezel. Wil je meer van mij weten, dan zie ik je berichtje wel verschijnen.

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: Havo

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!