Ik wil genegenheid en gezelligheid!

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Kijfhoek, Zuid-Holland

Zo, daar ben ik dan. Moet mezelf een goed plaatje geven anders kom ik hier niet eens doorheen. Zoveel mooie vrouwen. En de knapste ben ik echt niet. Kom uit Delfzijl, ben 46 jaar jong en heb 2 kinderen. Mijn ex heeft ons verlaten toen we forse schulden hadden. Gelukkig is het wel zo geregeld dat hij alsnog zijn schuld mocht betalen. Ik heb drie hele zware jaren gehad door de schuldhulp. Maar oh wat ben ik er sterker uit gekomen. Kan nu netjes sparen, mijn kinderen onderhouden en gewoon elke dag een bord gezond eten onder de neus schuiven. Zelfs leuke uitjes soms, maar op de kleintjes let je altijd. Maar dat terzijde, heb al laten zien dat ik sterk kan zijn. Wat ik zoek, een lieve man om deze alleenstaande moeder eens te plezieren. Op de goede manier natuurlijk, een relatie dus. Geen liegen, eerlijk en open zijn. Dat is mijn motto. Nou ben ik een beetje opgevallen? Hoop van wel, heb heel veel liefde in me namelijk!
Liefs Bobbie

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: HBO

Haarkleur: Zwart

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!