Ik wil er weer voor gaan!

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Keent, Noord-Brabant

Ze zeggen wel eens liefde overwint alles, maar daar ben ik keihard op terug gekomen. Mijn vorige relatie heeft mij bijna het leven gekost omdat hij me niet wilde geloven. Na lange therapie sessies en goede voeding ben ik er nu van genezen. Ik heb namelijk anorexia gehad en ik kan je vertellen dat het je niet in de koude kleren gaat zitten. Gelukkig heb ik veel lieve vrienden om me heen die me hebben gesteund. Aan mijn vorige relatie heb ik gelijk een punt gezet in de tijd van de sessies. Maar nu ik weer met mijn beide benen volledig op de grond sta mis ik toch wel een lieve knuffel of een fijne arm die me vasthoud als ik dat even nodig heb. Wat ik zoek is een leuke spontane maar vooral lieve man die net zo positief in het leven staat als dat ik nu doe. Ben jij die man die ik zoek dan zou ik graag eens met je in contact willen komen. Liefs Nadine

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: D75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!