Ik ben op zoek naar een echte relatie

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Kanaleneiland, Utrecht

willen vertrouwen als je me zien, je glimlach in de reactie. en ik zal blij zijn om u te ontmoeten. Ik hou van dansen, films kijken. Energie om me te sparen, maar besteden al door uzelf. Ik hou van reizen. mijn leeftijd is 45 jaar. Ik ben eenzaam. En nu wilde heel graag hun gevoelens met een man die ik ontmoette op mijn hart te delen. Ik wil mijn deur liefde te openen. geven warmte en zorg. . Prins met een wit paard volledig optioneel. Alles wat nodig is – een man met een mooie ziel. Reageren.

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Slank

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!