Haar versieren met mijn hulp

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Apeldoorn, Gelderland

Hallo heren,
Mijn vrouw staat ervoor open om samen met mij trio’s te doen met andere mannen erbij. We hebben hier al ervaring in Nu willen we wat verder gaan.

We zoeken een leuke heer die haa wilt versieren en verleiden voor een leuke trio met ons en als dit wederzijds bevalt om regelmatig terugkerende afspraken te hebben. Vrouw gericht. Eventueel ook mogelijk om haar op termijn te verleiden voor 1 op 1 afspraken, mocht je haar zover kunnen krijgen.

En eventueel 1 op1 met haar. Dat kan misschien meteen afhankelijk van haar stemming, of na een aantal ontmoetingen. Zij heeft mijn volledige toestemming en vrijheid hierin en bepaalt dus zelf wie ze uitnodigt en hoe ver ze gaat.
Dus laat van jullie horen en we zien wel hoe het zal lopen dan.

We willen wel van te voren een foto zien, zodat zij kan selecteren wat ze ervan vindt. Je krijgt van mij haar emailadres en je kunt dan je beste beentje voor zetten en haar proberen te verleiden en versieren. Let wel op ze gaat niet voor platte teksten, maar voor de echte charmeur en versierder. Je moet haar dus echt op gevoel voor je winnen en niet met je geslachtsdeel.

Voor tips enzo kun je natuurlijk altijd bij mij terecht.

Bij de advertentie staan wat onherkenbare foto’s van haar zodat je kunt zien hoe haar lijf eruit ziet. .

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!