Haar fantasie: verkracht worden!!

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Andelst, Gelderland

Hoi,
Let op zij weet niks van deze opzet en deze advertentie, dus graag strikte geheimhouding gevraagd, anders gaat dit niet lukken.

Zij heeft al langer de fantasie om verkracht te worden en ik wil dit werkelijkheid laten worden. Zij raakt enorm opgewonden van de gedachte hieraan en ik wil zonder dat zij het weet dit in scene zetten, zodat het zo echt mogelijk lijkt.

Ik zorg ervoor dat je bij ons de slaapkamer of elders in de woning terecht komt. Enige waar jij voor moet zorgen is dat je je taak uitvoert en het geduld kunt bewaren je schuil te houden tot het moment daar is dat zij alleen in de kamer is op dat moment. uiteraard probeer ik die situatie wel zsm te creeeren voor je.

Als je mij kunt aantonen dat je HIV vrij bent, met een test niet ouder dan een maand, dan kan het eventueel ook zonder condoom, en anders moet je zorgen dat je er een om doet.

Ik ontvang graag een reactie van je met beschrijving van jouw idee hoe je het wilt aanpakken vanaf het moment dat ze de kamer in loopt waar jij je schuil houdt.

De bedoeling is dat ik na verloop van tijd de kamer binnen loop en we haar samen dan helemaal afneuken. Maar dat zal pas na een half uur a 45 mins zijn.

Ik ontvang ook graag een foto van je gezicht en lichaam.

Op basis van je scenario en foto’s zal ik een keus maken.

Let op, ze mag er geen littekens en verwondingen aan over houden en ze mag geen pijn ondervinden. Stevig en hard mag, graag zelfs, maar tot de genoemde grenzen.

Hieronder wat keywords die jou zouden moeten omschijrven

1. dominant en heel erg actief in bed

2. geschoren bij de intieme delen.

3. bereid tot verkrachting van haar samen met de man na een tijdje

4. een facepic vooraf sturen en van het lijf

5. je bent 100% beschikbaar en komt ook opdagen op de genoemde datum en tijd.

Met jouw scenario passen en meten we samen iets van wat ik in gedachten had en wat haar geil lijkt, zodat we een perfect spel in elkaar zetten voor een ieder

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Blauw

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Nee

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!