Gooische vrouw zoekt jou

Relatiestatus: Open Relatie

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Gelderland, Huinerwal

Welke leuke kerel ziet het zitten om kennis te maken met mij. Ik , een enthousiaste en spontane vrouw van 37 lentes jong. Ik sport heel graag en ben werkzaam op een reisbureau. Reizen is dan ook een van mijn hobby’s. Mijn ouders hadden me liever als succesvolle zakenvrouw gezien maar ik heb besloten dat ik liever mijn eigen keuzes maak. Keuzes waar ik achter sta bedoel ik dan. Ik heb wel wat relaties achter de rug, maar ook daar bemoeiden mijn ouders zich mee waardoor die relaties nooit lang stand hielden. Nu laat ik me door niets of niemand meer tegenhouden en weet ik wat ik wil, een leuke kerel waar ik op kan bouwen! Waar ik leuke dingen mee kan ondernemen en samen mee kan genieten. Wat je dan allemaal te wachten staat en wat mij te wachten staat dat plannen we natuurlijk niet, dat gaan we lekker samen ontdekken. Voel jij je aangetrokken tot mijn advertentie en wil je in contact komen met mij, reageer dan snel! Liefs Nancy

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: E80

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!