Gezocht: zeer groot geschapen onderdanig man (25-3

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Noord-Brabant, Zandberg

Wij zijn op zoek naar een grootgeschapen man met een leeftijd tussen de 25-35 jaar voor een heerlijke vrouwgerichte trio. Jonger en ouder maken geen kans, reageren is zinloos.
Wij beide slank, zij (29) overheerlijke billen en c cup silicone borsten, volledig intiem geschoren. Hij (30) goed geschapen en eveneens intiem geschoren.

Zelf hebben wij wel ideeën over hoe de trio eruit zal zien, maar we horen graag jouw ideeën om samen tot een lekkere uitvoering te komen. Dus schroom je niet en vertel ons wat je wel en niet wilt.

Wij willen vooraf duidelijk weten met wie we te maken hebben om fakers en niet onze types uit te sluiten, hiervoor vragen we je even wat tijd te maken voor het volgende en dit aan ons te mailen.

1. Wees uitgebreid over wie je bent.(leeftijd/lengte/gewicht/geschapen)
2. Wees uitgebreid wat je denkt te willen in een trio.(hoe zie je het)
3. Geef volledig aan hoe je er uit ziet in maten ook hoe je geschapen bent dus.(leeftijd/lengte/gewicht/geschapen)
4. Stuur een foto mee. (nadat wij jou een reactie hebben gegeven.
5. ben je dominant, macho, opdringerig, zwaar behaard of intiem niet fris hoef je bij ons niet te zijn. Zoals onze leeftijd grens aangeeft zoeken we geen opa’s

Wij reageren alleen op reacties die aan onze bovenstaande wensen voldoen. Wij zullen dan ook om je tel nr vragen om makkelijk contact te leggen via bijv. Whatsapp. vind je het toch nodig te reageren terwijl je niet voldoet, is dat verspilde tijd. je reactie gaat direct de prullenbak in.

We horen graag iets van de mannen die passen in bovenstaand profiel.

X
Steluitdb

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Dik

Ogen: Bruin

Opleiding: Havo

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C85

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!