Gezocht spannende man voor trio

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Liesveld, Zuid-Holland

Wij zijn een avontuurlijk aantrekkelijk stel (beide rond de 28 jaar) en zijn op zoek naar een leuke fantasievolle man (tot 45 jaar), met wie we samen spannende avonturen kunnen beleven.
Enige ervaring op dit gebeid hebben we, vandaar dat we op zoek zijn naar mannen die zich herkennen in de volgende punten:
De welbekende klik, een rustige opbouw, hygiëne, respect en discretie.

De vrouw staat centraal, dus deze oproep is uitsluitend bestemd voor hetero mannen, met een levendige fantasie.

Gaarne alleen reageren met meerdere duidelijke foto’s, zodat zij een weloverwogen beslissing kan maken.

Hopelijk tot gauw!

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: C80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!