Gezocht man voor vaste trio

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Friesland, Workum

Voor mijn vriendin (29) ben ik (31) op zoek naar een leuke spontane, geschoolde, betrouwbare jonge man, die fantasierijk en avontuurlijk is. Enige ervaring met trios hebben we, maar dan wel van een tijdje geleden.
Mijn vriendin is er niet van op de hoogte dat ik een man voor haar aan het zoeken ben. Vandaar dat ik iemand zoek met wie ik een plan kan bekokstoven, zodat deze fantasie toch werkelijkheid kan worden.

Omdat alles zonder haar weten is, moet je er wel rekening mee houden dat niet alles in één keer geregeld zal zijn, zo iets kost tijd. Maar ben je tussen de 25 en 37 jaar, single en sta je open om hier tijd en aandacht in te steken, mail me dan.

Graag alleen serieuze reacties, waarin je met een duidelijk, realistisch idee komt hoe we dit kunnen aanpakken.

Mailtjes zonder foto (body en face), beantwoord ik niet.

Hopelijk tot snel en wie weet..

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Blauw

Opleiding: LBO

Haarkleur: Zwart

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!