Gez 2 heren en locatie

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Honselersdijk, Zuid-Holland

jammer dat de meeste heren niet goed lezen of er gewoon 99,9% fake is.Stel v/m 39/43 zoeken een spannede locatie, bijv magazijn, kantoor, schuur, garage, bedenk iets leuks, voor een spannede trio met twee andere mannen.
Zij is op zoek naar 2 mannen, 30-45 jaar, geen baard/bril/snor, goed lijf, goed geschapen, voor een spannede trio op een aparte locatie. Absoluut geen financ bedoelingen.
Wat zij vraagt is duidelijke foto van je lijf,met mob nr waarop je te bereiken bent, locatie waar je wilt daten, omg Amersfoort.
Zonder duidelijk foto(mag onherkenbaar), email en mob nr onnodig te reageren en gaan ze direct in de prullenbak.
Bij interesse wordt er kontakt opgenomen.
Dus heren goed lezen aub.
Wij sturen pas fotos van haar als we reacties krijgen, dit verkleind al de kans op fakers.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: LBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B70

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!