Gewoon een lieve man bestaan die dan echt niet?

Relatiestatus: Open Relatie

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Gelderland, Kievitsdel

Zo veeleisend ben ik namelijk niet, ik wil alleen geen man die alleen maar op mijn uiterlijk afkomt want ik heb wel wat meer te bieden dan dat. Ik weet heus wel dat ik mooi ben opgedroogt, maar dat betekent niet dat ik niet mooi van binnen ben. Ik hoor vaak mensen zeggen dat alleen “minder knappe” mensen voor het innerlijk gaan, wat een onzin. Een mooie verpakking is leuk maar niet het belangrijkste toch?
Maar goed ik ben dus Lucy, ik ben 26 jaar woon in Amsterdam en ben werkzaam als model daarnaast volg ik een studie toerisme. Wil graag verder vertellen maar dan moet je eerst maar reageren!

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Bruin

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: D70

Geschoren: Zeg ik niet

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!