Gelegenheidsstel zoekt beginnend stel uit eindhove

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Gelderland, Neerijnen

Hoi,
Wij zijn een gelegenheidsstel. Zij 25, hij 46. Beiden verzorgd, sociaal en fris. Zij is vaak onderdanig. Hij dominant.

We zijn op zoek naar een respectvol stel. Bij voorkeur onderdanig. Bi mag, moet niet. Je moet op woensdagmorgen rond half tien kunnen ontvangen in Eindhoven of omgeving. We zoeken een stel om iets mee op te bouwen als het klikt. Hotel, buiten of auto zijn uitgesloten.Fotoverzamelaars zoeken we niet. Telefonisch contact tussen de vrouwen is een must.

Het is essentieel dat je respectvol bent. Een eerste date zal altijd kijken en bekeken worden zijn. Niets meer. Seks zal altijd safe zijn.

We vragen veel, maar we bieden ook veel. Een maf of vrouw alleen mag ook reageren, maar de voorwaarden blijven staan.

We zoeken geen fotoverzamelaars. En sturen sowieso pas foto als er tussen de vrouwen telefonisch contact geweest is.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: Mavo

Haarkleur: Zwart

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: B70

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!