Geen verwachtingen, zo hoort het hier denk ik ook?

Relatiestatus: Open Relatie

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Gelderland, IJzevoorde

Wie weet kan ik hier iemand vinden, waarmee ik iets kan opbouwen. Ik heb geen verwachtingen, sta ook overal voor open. Ben zo vrij als een vogeltje en kan gaan en staan waar en wanneer ik wil. Dat maakt het voor ons beide ook een stuk gemakkelijker.
Ik ben dus niet echt op zoek, ik zie gewoon wat er op mijn pad komt. Leeftijd is in mijn ogen echt onbelangrijk. Of je nou kinderen hebt of niet, ook dit maakt mij niet uit, met andere woorden, iedereen is welkom om kennis te komen maken. Wie weet wat er voor ons uit kan komen?

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Blauw

Opleiding: HBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!