Gebruiksslaaf en lustobject

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Heeze, Noord-Brabant

Via deze weg ben ik (man 32) opzoek naar man(nen) die mijn vriendin (22) willen gebruiken. Voorwaarden : blank, normaal tot gespierd, dominant en goed geschapen. Mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt ! Zij zal zich slaafs opstellen en zal akkoord gaan met jullie wensen. Eventueel vaker contact niet uitgesloten. Eerste keer ben ik ook aanwezig maar kijk alleen toe ! Dus reageer als je interesse hebt , goed gezond en verzorgd/ hygienisch bent.
Na telefonisch contact en uitwisseling van foto gaan we pas over op een date !!

PS voorkeur voor bare sex.

Gr Jeroen en Sylvia

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: HBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!