Erotisch vervolg avontuur

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Gelderland, Ruurlo

Wij zijn een stel, al 6 jaar samen en op zoek naar avontuur.
Onlangs had zij er ontzettend genoten van een spelletje, waarbij zij zich sexy opmaakte (lingerie, rode voetnagels, etc.) met het idee, dat zij in het vervolg lekker uitgaat. Haar genot is de mijne. Ik moest haar helpen en thuis blijven. Het was maar al spelletje bedoelt, maar het heeft een wilde dynamiek verkregen, als zij mij stuurde om er 3(!) condooms voor haar te halen om mee te nemen, zij mij haar opwinding letterlijk liet voelen, en inderdaad vertrok. Ongelooflijk verwarrend en sexy.

Uiteindelijk is er die avond niks gebeurd, het was onder de week en er was niks om leuk naar toe te gaan.

Er is inmiddels plan, het te herhalen, maar deze keer een Salsa- of vergelijkbaar tent te kiezen voor haar, om er naar toe te gaan, en met iemand een lekker sexy dansje te draaien.

Mijn idee is nou, bij deze iemand te zoeken voor haar, die haar ter plekke voor dat dansje zul vragen. Haar kennende zul zij er makkelijk op ingaan, ze danst erg graag. Alleen zul het bijna zeker niet verder gaan die avond dan dat dansen (wat er wel heel sexy is met haar). Als je haar opwind, haar dan jouw nummer geeft, en ernaar met een goede excuus “moet gaan”, is een vervolgontmoeting in een hotelkamer naar mijn inschatting alleen een kwestie van enkele dagen wachten.

Zij is 35 en een heel attractieve vrouw, fijn gezicht, volle borsten, slanke taille, mooie billen. Als jij goed verzorgd, mannelijk, zonder buikje en tussen de 20 en 40 bent, bent je een interessante kandidate. Beetje kunnen dansen hoort er ook bij. Grote pik vind zij spannend. Exotisch kan.

Your picture gets hers.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Dik

Ogen: Bruin

Opleiding: Havo

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: C85

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!