Eerlijk en heerlijk

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Lunetten, Utrecht

Veel mensen denken bij cuckolding aan extreme situaties waarin een dominante en agressieve bull een vrouw in het bijzijn van haar man stevig doorneukt. Een aantal advertenties in deze rubriek heeft ook deze inhoud en natuurlijk is ook dat een scenario. Het kan echter ook anders. Dominantie uit zich niet per definitie in agressiviteit en taalgebruik, maar is vaak meer een zaak van natuurlijk overwicht, zelfverzekerdheid en subtiele overtuigingskracht. De grootste kick is het veroveren van een vrouw onder het toeziend oog van haar man. Haar langzaam om je vinger winden, merken hoe de opwinding zich van haar meester maakt, tot haar kutje vochtig genoeg is om te worden genomen. Haar man kijkt toe hoe zij haar vrouwelijkheid aan en ander schenkt, spannende lingerie en high heels waaraan jij je aan mag verlustigen, jou hand die haar lichaam beroert, een subtiele kus als inleiding tot een passionele tongzoen, en uiteindelijk hoe jou pik in zijn vrouw glijdt, hoe zij geniet als een andere man tussen haar benen kruipt, haar aanraakt, hoe ze kreunt terwijl jij stevig en resoluut doorneuk…. De man ziet hoe zijn vrouw geniet, is als het ware voyeur binnen zijn eigen relatie, de regisseur van een pornofilm waarin zijn eigen vrouw de hoofdrol vervult. En dat alles in een sfeer van vertrouwen, weten wat je aan elkaar hebt. dat is mijn scenario van cuck

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!