Een onsje geluk

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Bong, Limburg

Dat is toch niet teveel gevraagd?
Ik ben namelijk iemand die denkt dat ze voor het ongeluk geboren is. Niets kan normaal gaan in mijn leven, soms is dit frusterend maar heel vaak levert het gewoon grappige situaties op.

Nu ben ik niet iemand die vlug bij de pakken gaat neerzitten maar wil nu toch wel eens in de liefde een onsje geluk.

Heb jij dit voor me?

Groet Pia

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Slank

Ogen: Blauw

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: E80

Geschoren: Nee

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!