Een echt groot geschapen bi-man

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Gelderland, Rivierenkwartier

Wij fantaseren al lange tijd over een echt groot geschapen bi-man die met ons mee wil doen. Daarom zoeken we een bi-man die absoluut TOP is. Dus er geen probleem mee heeft om ook hem te n*ken. Man-man staat voorop maar ze helpt graag een handje mee. Leeftijd tussen 30-40 jaar maar we zoeken wel iemand die echt groot maar vooral ook dik (min. 20×6) geschapen is.

Wij zijn een stel van 59 (hij) en zij 58jaar jij moet wel geschoren zijn

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Dik

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: LBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B70

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!