Echt stel, zoekt……….

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Limburg, Malberg

Hoi,
Wij zijn een echt stel, man 45, vrouw 37. Zo af en toe ‘spicen’ wij ons sexleven op. Voor het komende weekend, vrijdag 4-11 zijn wij op zoek naar een leuke, spontane, gezellige, ONGEBONDEN en niet-dominante man voor een avontuur. Heb je zin om erbij te zijn laat dan wat van je te horen. We horen graag van je; wie je bent, hoe oud je bent en verdere details maar vooral wat je van zo’n avond verwacht. Wees gerust duidelijk, want mensen die erom heen draaien kennen we al genoeg. Wij zijn allebei hetero en het is echt een vrouwgericht ding. We vinden respect erg belangrijk maar je moet wel durven. Als je wat van ons wilt weten vraag het dan gerust. Wij zijn verzorgd en vragen dat ook van jou. Gezien de veiligheid melden we nog wel graag dat we het veilig doen, anders doen we het niet! We denken aan de omgeving amsterdam/leiden o.i.d.

Graag een wat uitgebreidere reactie, reacties van 1 regel nemen we niet serieus. We willen graag na de 1e reactie een foto dus als je dat niet ziet zitten dan is een reactie overbodig.

We zijn benieuwd

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Slank

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: LBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: C75

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!