Durvers gezocht – louter uit wellust, niet om cent

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Ridderkerk, Zuid-Holland

Goed lezen aub = WE ZIJN EEN KOPPEL, DE MAN IS ER ALTIJD BIJ. Enkel in het Gentse – UITSLUITEND in het weekend ‘s avonds – NOOIT op werkdagen – NOOIT overdag ! Dit is enkel voor DURVERS die zich door deze ongewone situatie niet van hun stuk laten brengen ! We drinken een glaasje om tot een relaxte sfeer te komen. Je mag echt niet schuchter zijn ; zodra JIJ je op je gemak voelt begin je RECHT ONDER MIJN OGEN mijn vrouw te strelen,confronteer je haar met je harde snikkel om gepijpt te worden en dan plant je je paal in haar kut en geef je van katoen.Het windt haar enorm op als een kerel de touwtjes in handen neemt en er energiek tegenaan gaat met harde diepe stoten en een stevige IMPACT.Het is een DIKKE plus als je ervoor in bent haar met nog een andere kerel om de beurt te palen in een club.Enkel kerels tot 45 jaar (hoe jonger hoe liever) + REDELIJK slank (ideaal torso + een DIKKE lul = super maar LEF + NOGAL wat uithouding maken veel goed ).Geen baardjes/sterk behaarde/buikige types

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Dik

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!