Daar sta je dan

Relatiestatus: Vrijgezel

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Kijkduin en Ockenburgh, Zuid-Holland

Zo, daar sta ik dan. 42 jaar en Single, zonder kinderen.Na 13 jaar huwelijk en 16 jaar samen zijn ben ik gescheiden, ik had een kinderwens maar mijn man niet. Gelukkig heeft hij inmiddels de kinderwens van een andere vrouw in vervulling kunnen laten gaan. Dat heeft wel even goed zeer gedaan.
Nu ben ik alweer 2 jaar gescheiden, en heb ik me er bij neergelegd dat het moederschap er voor mij niet meer in zit. En dus zoek ik een leuke man, om vooral veel leuke dingen mee te doen. Ik kan gaan en staan waar ik wil.
Als jij wÈl kids hebt, dan vind ik dat natuurlijk alleen maar heel erg leuk!!
Oja, ik ben dus Eva, 42 jaar en ik woon in Groningen. Ik hou van wandelen, de natuur, reizen, een goed gesprek (met eventueel een goed glas wijn), lekker koken, en lekker (uit) eten (gaan). Ik zoek een eerlijke levenslustige man, leeftijd vind ik niet zo belangrijk.

Hoor ik je?

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Grijs

Opleiding: HBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: C80

Geschoren: Nee

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!