D/s stel zkt uitbreiding in de vorm van een serieu

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Overschie, Zuid-Holland

Ben sinds kort ( enkele maanden ) bezig / begonnen met de training van mijn nieuwe sub / sletje van 21jr en ik vind het nu tijd worden om deze training naar het volgende niveau te gaan brengen en zoek daarom nu ook naar een 3de persoon in de vorm van een serieuze jonge jongen tot maximaal 24jr uit de directe omgeving van Rotterdam om onder mijn begeleiding en sturing mijn sub / slet te gebruiken en onderhanden te gaan nemen.
Ervaring is absoluut niet vereist, enthousiasme wel !!

Veel is mogelijk en wordt ook verder besproken bij verder contact.

Bij interesse enkel graag serieuze reacties te samen met enige tekst & uitleg waarom jij die persoon zou kunnen zijn ?!

Bij een goede klik behoord een vast / vaker contact tot de mogelijkheden.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: HBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!