Blondine met Italiaanse roots zoekt…

Relatiestatus: Samenwonend

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Gelderland, Hummelo

Welke vurige en pittige man kan dit romantisch en passioneel vrouwtje aan? Gwen is mijn naam , ik ben 23 en woon in Terneuzen. Ik heb ook een passie voor snelle wagens.Ook al ben ik blond ik heb toch zuiders bloed, dit heb ik meegekregen van mijn Italiaanse oma die me het zuiders temperament heeft doorgegeven.
Ik ben daar best wel trots op. Zoals alle mensen in het zuiden ben ik steeds vrolijk en goedgezind, maar ik zou veel liever ook nog bemind worden haha. Ik hoop misschien door jou?

Ciao,
Gwenny

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: HBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!