Blank stel zoekt twee blacks

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Gelderland, Oosterbeek

Hallo,
Wij gelegenheidsstel hij 52 hetero en zij blond 40+ en gefixeerd op twee jonge negers tegelijk zoeken gezonde goed uitziende blacks tot ca. 40 jaar met flink gereedschap met als einddoel de vrouw flink vol te spuiten. Daar tegen over stel ik een voorontmoeting tussen jou en mij (ik ben een hetero man). Niet dat zoiets enige garantie bied op het voorkomen van een soa, maar dat doet een testrapport van twee weken oud ook niet. We hebben al een geweldige ervaring gehad met een vaste black bull maar willen nu een stapje verder gaan. Stuur je voorstellen en dan gaan we verder met plannen.Ik maak alleen foto’s zonder gezichten en doe dus niet mee. Interesse? Onnodig te reageren als je zelf geen betrouwbare black neukvriend weet mee te nemen…en net zoals van jou vragen wij van hem ook een paar duidelijke foto’s. Discretie gegarandeerd.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Zeg ik niet

Ogen: Blauw

Opleiding: LBO

Haarkleur: Zwart

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!