Bi stel zoekt vast bi huisvriendje (30-40)

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Nijenheim, Utrecht

Stel (eind 40) zoekt BI huisvriendje mét ervaring, tussen de 30 en 40, voor vast en regelmatig leuke weekenden. Wij zijn doeners en geen alleen recht op en neer types. Hebben ingerichte leuke speelruimte met alles erop en eraan. Jij SINGLE !, ervaren bi, weinig tot geen taboes, wonend in ZUID Nederland, lekker geschoren, hygiëne hoog in het vaandel staan, niet! rokend, stuur dan een leuke mail, met uitgebreide omschrijving van jezelf en leuke foto! en wie weet gaan we een super tijd tegemoet.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Bruin

Opleiding: Havo

Haarkleur: Bruin

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: E80

Geschoren: Ja

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!