Bi meid (19jaar) zoekt andere bi(schierige) meid!

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Drenthe, Wilhelmsoord

Hallo jij daar!
Ik ben sylvia 19jaar oud, moeder van twee prachtige kinderen en getrouwd met me lieve man Patrick.
Ondanks dat mijn man echt niet slecht in bed is zoek ik toch weer leuke v/v sex contact Mijn man doet niet mee als jij dat niet wilt hij is tevrede met mij en laat mij lekker genieten tkan voor 1 keer of mischien voor vaker als het goed klikt en jij dat ook wilt!

Ik doe niet aan de bekende extremen zoals oa p&p sex en zoek meer het geile met een vrouw zijn sex. Ik hou van knuffelen zoenen likken gelikt worden enzv..
Ook is hygiene bij mij erg belangrijk en zie ik er ook verzorgd uit!

Hoe zie ik eruit? ivm privacy voeg ik hier geen foto bij heb wel een cam waarom ik mezelf kan laten zien maar ik doe niet aan camsex! doe het liever in het echt 😉
Ik heb zwart (geverft) haar ben 1,60 en 50 kilo dus ben slank.
Heb een 75Dtje en ben kaal geschoren. ik ben nederlandse voor degene die dat willen weten.
hoe jij eruit ziet maakt me niet zoveel uit als je maar wel er verzorgd uitziet. meiden met een kleurtje mogen best reageren!
Ik doe niet aan vergoedingen en het is puur voor de fun bijna alles mag niks moet!

iedereen tot leeftijd van 35 mag reageren!
Kan alleen ontvangen of je moet dichtbij wonen..

Nou nieuwschierig geworden?
Stuur mij een berichtje!

Liefs sylvia

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Blauw

Opleiding: VMBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: E80

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!