Bi huisvrouw zoekt een leuke vaste vriendin

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Overijssel, Wilsum

Ik getrouwde 100% bivrouw zoek een leuke bivrouw vanaf 35 jaar voor sex en erotiek.ik zoek een slanke tot normale vrouw zonder piercings net als ik intiem geschoren voor een date bij mij thuis. kan beter ontvangen als verplaatsen.
Hierbij mij thuis is het puur vr/vr dus geen trio met man erbij, hoewel hij wel aanwezig is maar hij laat ons samen ons ding doen.
Graag serieuse reacties eventueel met foto en telefoonnummer om een afspraak te maken en om fake uit te sluiten.

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Gezet

Ogen: Grijs

Opleiding: Havo

Haarkleur: Blond

Roken:

SM: Nee

Cupmaat: B70

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!