• Homepage
  • >
  • Drenthe
  • >
  • Ben niet moeders mooiste… maar mag toch ook geluk hebben?

Ben niet moeders mooiste… maar mag toch ook geluk hebben?

Relatiestatus: Open Relatie

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Drenthe, Klatering

Zoals je al ziet aan mijn foto… Nee ik ben moeders mooiste niet… Maar wil dat zeggen dat ik alleen moet blijven dan? Nee toch? Ik ben Olga, ben 47 jaar… en single… Ik ben al 9 jaar single, de ware is nooit op mijn pad gekomen… Helaas pindakaas zogezegd. Maar ik zou het wel erg leuk vinden, om mijzelf te binden aan een leuke man. Nu ben ik dus benieuwd… Of ik hier een man kan vinden, die niet naar het uiterlijk kijkt, maar naar het innerlijk. Mijn innerlijk zit goed, veel mensen zeggen dat ik een hartje van goud heb, maar daar moet je zelf maar achter komen. Wil jij daar achter gaan komen?
Groetjes Olga

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Slank

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: Mavo

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Nee

SM: Nee

Cupmaat: B80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!