Amateur bi vrouwtje

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Noord-Holland, Wieringerwerf

Ik ben een 100% bi vrouw van 25, ik ben 1.50m en 48kg met cup 70D. Ik ben volledig geschoren en heb weinig taboes, behalve de bekende extremen. Ik ben op zoek naar een (h)eerlijke bi vrouw (dus GEEN stel) die het lekker vind om zich door mij te laten likken en die het uiteraard ook lekker vind mij te likken. Ik ben gek op heftig tongzoenen en als ik erg geil van je wordt kom ik lekker heftig klaar. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Eventueel eerst contact via msn of mail. Ik verwacht wel een werkende cam aangezien ik die ook heb, dit om fakers uit te sluiten

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Groen

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: C85

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!