Alle geile mannen opgelet!!

Relatiestatus: Ja

Geaardheid: Ja

Zoek een date in Gelderland, Matenhorst

Ik ben een geile Hollandse meid en ik mag van mijn man een bijzonder extraatje in de vorm van een man voor ons regelen. Hoe lekker is dat!!!
Wie zijn wij:
Mijn man is een leuke open, humoristische en goed verzorgde Hollandse man met normaal postuur(50) die jou graag uitnodigt om samen met hem mij helemaal gek te maken en heerlijk geil en ongeremd te verwennen. Hij heeft geen tattoos of piercings, heeft HBO-niveau en is gek op heerlijke sex binnen de nog te maken afspraken.

Ik ben een verzorgde en gezellige prettig gestoorde erg geile meid van 42 met normaal postuur (1.80 m, blond, lange slanke benen, volle borsten) en mag jou leren kennen om er achter te komen of jij onze wens kunt/wil vervullen. Mijn man vindt mij een superstoute meid en vindt dat fantastisch lekker.

Wij zoeken een leuke, spontane, humoristische, Hollandse goed verzorgde en hygiënische mannelijke lekker glad geschoren man die onze droom kan laten uitkomen. Wij willen allebei een spannend trio m-m-v of misschien zelfs meer (stel je hebt nog een leuke vriend). Hopelijk ben je niet te groot geschapen voor een dp. Een geweldige grote geile pik heeft mijn man al en ik wil er graag een kleiner exemplaar bij. Samen heerlijk genieten in goede sfeer staat voor ons voorop, zoals bijvoorbeeld samen met jou mijn vent pijpen lijkt mij fantastisch. Mijn man is niet bi, maar in alle geiligheid kan er van alles gebeuren ;-).

Ik mag dus met je afspreken om er achter te komen wie je bent en of je bij ons en onze wensen past. Verder zijn wij niet vies van sfeer verhogende middelen en vinden het erg fijn als jij met ons mee doet. Laat me weten wie je bent en wat jij wil met mij / ons en dan hoor je snel iets terug.

Ik vind dit super spannend en hoop snel van je te horen.

Lief en geil kusje van mij

Update 6-6:
Wij ontvangen veel leuke reacties, bedankt daarvoor! Als je niets van ons hoort dan ben je niet onze eerste keuze. Via deze weg willen we je laten weten dat we het toch super top vinden dat je gereageerd hebt! Xx.

Details:

Lengte: 1.70 - 1.75 cm

Postuur: Slank

Ogen: Groen

Opleiding: HBO

Haarkleur: Blond

Roken: Nee

SM: Ja

Cupmaat: C85

Geschoren: Nee

Piercings: Ja

Tatoeages: Ja

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!