Al jaren alleen en wil mer dan dit

Relatiestatus: Het is ingewikkeld

Geaardheid: Hetero

Zoek een date in Drenthe, Klazienaveen

Zoals je in de titel van deze advertentie kan lezen ben ik dus op zoek naar een lieve vaste partner die met mij een duurzame en mooie eerlijke relatie op wil bouwen. Dus ik zoek geen vreemdgangers of mannen die niet serieus op zoek zijn naar iets meer dan een flirt. Ik ben nu een paar jaar gescheiden en vind het zo stil in mijn leven. Ik ben nu 49 en dat vind ik te jong om de rest van mijn leven nog als een alleenstaande dame door te brengen. Ik woon in Zutphen en werk als administratief medewerkster. In mijn vrije tijd wandel ik graag en lees ik graag een boek. Ik hou niet van een macho man maar gewoon een rustige en vriendelijke man die een leven alleen ook zat is en er klaar voor is om iets nieuws op te bouwen. Ik hoop graag een reactie van je te mogen ontvangen maar alleen als je echt serieus en geïnteresseerd bent in datgene wat ik net verteld heb.
Met vriendelijke groet

Details:

Lengte: 1.65 - 1.70 cm

Postuur: Slank

Ogen: Blauw

Opleiding: HBO

Haarkleur: Donkerblond

Roken: Ja

SM: Nee

Cupmaat: D80

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!