Aantrekkelijke man voor mijn vrouw

Relatiestatus: Nee

Geaardheid: Nee

Zoek een date in Heerlen, Limburg

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar ik ben op zoek naar een aantrekkelijke man die een spannende (sex)relatie wil opbouwen met mijn vrouw (36). Zij fantaseert over zo’n relatie, maar durft (nog) geen stappen te nemen. Ik sta zelf wel open voor een ‘open relatie’ en wil graag een vriendschap opbouwen met een leuke vent die langzaam steeds verder gaat. Wie lijkt dat ook spannend?Personen met een vrouw/vriendin die ook met zulke fantasieën rondlopen hebben de voorkeur. Eveneens vrijgezelle (dominant?) mannen. Leeftijd 35-46 en woonachtig in regio Achterhoek/Twente.

Details:

Lengte: 1.60 - 1.65 cm

Postuur: Mollig

Ogen: Zeg ik niet

Opleiding: HBO

Haarkleur: Lichtblond

Roken: Ja

SM: Ja

Cupmaat: B75

Geschoren: Ja

Piercings: Nee

Tatoeages: Nee

Nu Daten?

Meld je snel aan en ga vandaag nog op date bij jouw in de buurt!

Meer advertenties

Deze vrouwen zijn op zoek naar een date in de buurt van , !

Over Ons

Op Vrouwzoektman.net is een online dating site. Je vindt hier oproepjes van duizenden vrouwen uit heel Nederland. Met deze website willen we online dating laagdrempeliger maken. Je kunt de advertenties zien per plaats en provincie. Vrouwen kunnen in hun advertentie aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Zo vind je hier vrouwen die op zoek zijn naar een leuk afspraakje, maar ook vrouwen die echt zoeken naar een serieuze relatie. Om de kunnen reageren op advertenties, heb je een account nodig. Meld je snel aan en start met het versturen van berichten!

© 2022 Vrouwzoektman.net. Alle rechten voorbehouden.

Om deel te nemen aan deze website, dienen personen minimaal 18 jaar oud te zijn. Deze website is geschikt voor computers, mobiele telefoons en tablets. Ondervindt je problemen op deze website? Meld dit dan aan de beheerder, via het contactformulier. Deze site is bedoeld om online te flirten en het hebben van spannend contact. We wensen je veel plezier toe bij het gebruik van deze website!